Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής με τίτλο «Παιδιατρική Λοιμωξιολογία» παρατείνεται έως τις 15 Ιουλίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους και τα παρακάτω δικαιολογητικά (σκαναρισμένα σε μορφή pdf) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και 15/07/2022.

1. Αίτηση Συμμετοχής

2.Βιογραφικό σημείωμα (με πρόσφατη φωτογραφία μικρού μεγέθους), το οποίο θα περιλαμβάνει τεκμηριωμένα στοιχεία για τις σπουδές, τη διδακτική ,την επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία, καθώς και την επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του/της υποψηφίου/ας.

3. Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση περάτωσης σπουδών

4. Αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων Α’ κύκλου σπουδών

5. Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές, εάν υπάρχουν ή/και αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων ή/και ανακοινώσεων (εφόσον υπάρχουν)

6. Αποδεικτικά επαγγελματικής ή ερευνητικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχουν)

7. Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας (χωρίς επικύρωση)

8. Δύο συστατικές επιστολές (από μέλος ΔΕΠ ή εργοδότη).

9.Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου First Certificate (Lower).

10.Οι φοιτητές από ιδρύματα της αλλοδαπής πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό αντιστοιχίας και ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ, σύμφωνα με το άρ.34, παρ. 7 του Ν. 4485/17.

Το έντυπο της αίτησης, πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και τις υποχρεώσεις των φοιτητών παρέχονται στον Κανονισμό του προγράμματος στην ιστοσελίδα pid.med.uoa.gr και http://school.med.uoa.gr/ Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ.2132009245 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Η Διευθύντρια του ΠΜΣ

Καθηγήτρια Μ.Τσολιά

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ.2132009245/ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. /site :pid.med.uoa.gr