Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής με τίτλο «Παιδιατρική Λοιμωξιολογία» παρατείνεται έως τις 26 Ιουλίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους και τα παρακάτω δικαιολογητικά (σκαναρισμένα σε μορφή pdf) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως και  26/07/2024.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση Συμμετοχής.
  2. Βιογραφικό σημείωμα (με πρόσφατη φωτογραφία μικρού μεγέθους), το οποίο θα περιλαμβάνει τεκμηριωμένα στοιχεία για τις σπουδές, τη διδακτική, την επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία, καθώς και την επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του/της υποψηφίου/ας. Προσκομίζοντας τις σχετικές βεβαιώσεις και τα δικαιολογητικά των στοιχείων που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα (επιπλέον ξένες γλώσσες, τίτλους σπουδών κ.λ.π)
  3. Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση περάτωσης σπουδών.
  4. Αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων Α΄ κύκλου σπουδών.
  5. Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές, εάν υπάρχουν ή/και αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων ή/και ανακοινώσεων (εφόσον υπάρχουν).
  6. Αποδεικτικά επαγγελματικής ή ερευνητικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχουν).
  7. Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας (χωρίς επικύρωση).
  8. Δύο συστατικές επιστολές (από μέλος ΔΕΠ ή εργοδότη).
  9. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου B2.
  10. Αναγνώριση ακαδημαϊκού τίτλου σπουδών ιδρυμάτων της αλλοδαπής από τον ΔΟΑΤΑΠ .

Το έντυπο της αίτησης, πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και τις υποχρεώσεις των φοιτητών παρέχονται στον Κανονισμό του προγράμματος στην ιστοσελίδα pid.med.uoa.gr και http://school.med.uoa.gr/  

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ.2132009245 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Διευθύντρια του ΠΜΣ

Καθηγήτρια Μ.Τσολιά

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ.2132009245/ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. /site :pid.med.uoa.gr

 

 

 

Η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Παιδιατρική Λοιμωξιολογία», ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής υποψήφιων φοιτητών στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (1 αρχείο, μορφή pdf) στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 30/04/2024 έως και 05/07/2024

Μπορείτε να κατεβάσετε στον Η/Υ σας την αίτηση και την προκήρυξη κάνοντας κλικ στα παρακάτω εικονίδια.

 

ΑΙΤΗΣΗ     ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

(αρχεία PDF)

 

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης:

1. Η αίτηση είναι ένα αρχείο PDF το οποίο επιτρέπει την εισαγωγή στοιχείων σε συγκεκριμένα πεδία (fillable PDF form). Συμπληρώνεται εύκολα στον Η/Υ χρησιμοποιώντας Adobe Acrobat Reader (έκδοση 10 ή νεότερη).

2. Αν διαθέτετε έγκυρη ψηφιακή υπογραφή υπογράφετε ψηφιακά κάνοντας κλικ στο πεδίο υπογραφή (δεν χρειάζεται εκτύπωση).
3. Αν ΔΕΝ διαθέτετε ψηφιακή υπογραφή εκτυπώνετε την αίτηση, την υπογράφετε και την ψηφιοποιείτε εκ’ νέου μέσω scanner.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η προκήρυξη εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών του ΠΜΣ "Παιδιατρική Λοιμωξιολογία" για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25.Μείνετε συντονισμένοι!!!

Ανακοινώσεις

 Medical School